Ismerkedj!
 
Interaktív

Aranyköpések - ha olvastál egy jó mondatot

Kapcsolatok - ha tudni akarod ki kivel van
 
Adatok, érdekességek -ha csak olvasnál néhány érdekes infot
 
 
Társak
Angels and Wolves
 
Margaret Heavenly- Arthur Metson
 
Isabella De La Rosa Santiago- Emily Freifire
 
Meara Moore - Jennessa Wings
 
Mentors and Students
 
Lilith Ousmer - Yenda Erde
 
Sam Gelson - Alexis Dors  
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Cserék
 
Hányan is vagyunk?
Indulás: 2013-03-09
 
Főoldal

A vérfarkasok megnyerték a csatát, de a háborúval mi lesz?

2014.03.25. 16:30, bogu-

Bekövetkezett a régóta tervezgetett harc és olyan meglepetéseket és szörnyűségeket sodort magával, amikre soha nem számítottunk volna. Az esős délutánon összecsapott a két oldal, a vámpírok kezdeményezésével, akiknek nagy segítségükre ott volt az ifjú Mireya és Abigail varázsereje. Nem úgy mint a másik oldalon, ahonnan a vérfarkasok támadtak vissza, de ők inkább otthon hagyták a védtelen angyalaikat, ám nem mindet. Ez okozta az első vesztüket. Az ifjú és védtelen Jela, Nathaniel karjai között mondta ki az utolsó szavait. A háború folytatódott, az új falkatag Lacee hibátlanul megállva a helyét majdnem megölte a város rosszfiúját Ryan Osmert Lilly segítségével, de az utolsó pillanatban minden felfordult. Ugyanis a boszorkány Mireya, miután az összes erejét ez által az életet is kiszívta Rosemarieból Lilly felé fordult. Az utolsó pillanatban esett össze a szőkeség és ezért Lilly még éppen megmenekült a halál torkából. Ezt pedig nem csak a szerencsének köszönheti, hiszen ezután Nathaniel megitatta a saját vérével egykori szerelmét és miután a lány felébredt újra bevallották egymásnak az érzéseiket. Nem mindenkinek volt ilyen szerencsés ez a csata.  Shelby a vámpírok oldaláról egy vérfarkas által esett el a harcban. A falka többi tagjai pedig egy újabb immár a harmadik áldozatukat számlálhatták mikor a kegyetlen Kathrine, kivégezte az alfa legjobb barátját, a falka bétáját, David Evanst. Mike Dearman sokáig csak ült az egykori legjobb barátja mellett és mennyasszonya próbálta vigasztalni. Aztán mikor meglátta Ryant azonnal rávetette magát, Kathrine avatkozott közbe aki látta egyetlen barátja sebeit azonnal visszavonulót fújt. Eközben Shipley felesége halálát végignézve őrülten nekirontott egy vámpírnak, aki azonnal megölte.
Azóta egy hónap telt el. A tavasz friss illata köszöntött be Wonderlandbe, és űzte el a háború viharfelhőit. Nathaniel úgy látszik elköltözött a vámpír rezidenciáról, most magányosan él a saját lakásában. A falka nehezen, de kezd túllépni a társai elvesztésén. Mike és Irina a falka uralkodópárja pedig úgy döntött minél hamarabb meg akarják tartani az esküvőjüket. De vajon mi történt a vámpírokkal? Ryan túlélte a harcot vagy belehalt a sérüléseibe? És Kathrine újabb terveket szövöget vagy lecsendesedik egy kicsit az élet?

Új arcokat hoz a harc harangja?

2014.03.19. 16:47, bogu-

Azt gondolná, az ember, hogy ha valaki megtudja, hogy csata közeleg abban a pillanatban el akar tűnni. De úgy tűnik, hogy ez a vérfarkasoknál nem érvényesül. A fiatal és bátor Lacee Lyon, úgy döntött, hogy az utolsó pillanatban csatlakozik a falkához és elkötelezett harcosunkként fog küzdeni. A vérfarkaslány Irinával futott össze a tónál, és végül az alfa menyasszonya úgy döntött, befogadja a szőke tisztavérűt. Eközben pedig úgy tűnik, nem Lacee lesz az egyetlen, aki csatlakozik a szeretett apró kis családunkhoz. Bruno a tengerparton talált rá az elhagyatott angyallányra és a mi melegszívű vérfarkasunk úgy döntött egyből befogadja a kissé zavarodott Jelát. Egy nap alatt két újabb taggal bővült a menedékház. Vajon a lányok hamar beilleszkednek majd?

A másik oldal sem marad el az új tagokkal, a rejtélyes vendégekre úgy tűnik, fény derül. Kathrine és Ryan éppen az ágyban szórakoztatták egymást mikor a két idegen betoppant. Egy nem túl kedves köszöntés után, egy fiatal boszorkány Mireya és szorgos segédje a szintén mágikus képességeknek örvendhető Abigail mutatkozott be a kedvenc párosunknak. Felix jóslata miatt érkeztek a vámpírok rezidenciájára, miszerint rengeteg segítségben lesznek a háború folyamán. Ha pedig a meglepetésekből nem lenne elég, a szőke, de cseppet sem túl buta Mireya egyenesen a mostohahúga Brunonak és egykor reménytelenül szerelmes volt Mike-ba. Úgy látszik nem volt elég a drámából odahaza, idáig követte drága fivérét és a falka alfáját. 

Remélem mindenki felkészült a harcra. 

Hűha, kislány!

2014.03.15. 10:54, bogu-

Emlékszik még valaki arra a Lillyre aki először tette be a lábát Wonderlandbe? Arra a Lillyre aki bájos volt és kedves? Senki? Elhiszem. Ugyanis úgy tűnik a cukorfalat kis tündérből, hamar kinőtte magát a lázadó vámpírlánnyá. De most, hogy egyenlő erővel bír mint egykori barátja, talán újra fellobban a szerelem? Vajon Nathaniel mit szól, ha megtudja Lilly döntését? És vajon milyen befolyással lesz ez a harcra, ami már itt áll a küszöbünkön? Mindenesetre ezzel a döntésével, egészen biztosan kiérdemel tőlünk egy óriási piros pontot. hiszen végre feladta a reményt, hogy emberként harcolhat egy ilyen városban, maga körül természetfeletti lényekkel. Kiváló elhatározás, pont jó időben. Ezáltal pedig egy újdonsült vámpírt köszönhetünk a köreinkben. Kétségtelenül erősíti a falkát a jelenléte de mi lesz a vérszomjával? Képes lesz visszafogni miközben a nővére szinte az egyik legfinomabb táplálék lenne számára? Mind kíváncsiak vagyunk.
Eközben, pedig mint mindig a kedvenc kastélyunkban sem lassultak le a készülődések. Ki ez a két különös látogató, Kathrine-nél? Talán a közelgő háborúra érkeztek segítségként? Vagy egyszerűen Wonderland tiszta levegője csábította őket ide? Készüljetek a legváratlanabb eseményekre, én is azt teszem..

Barátságból szerelem?

2014.02.25. 16:34, bogu-

Úgy tűnik, a kissé önfejű Lua és az őrzője Dan elég közel kerültek egymáshoz az elmúlt pár nap során. Nem indult túl rózsásan a kapcsolatuk, köszönhetően annak, hogy az angyal nem éppen a nyugodt fajtából való. A vörös hajú lány és a fiú filmnézéssel ütötték el az időt és ez alatt az este alatt, nem csak az egymásba vetett bizalmuk fejlődött sokat, hanem talán egy picit többek is lettek, mint barátok. Minden esetre érdeklődve várjuk a fejleményeket, hiszen mi nem lenne édesebb, ha egy újjal párral bővülne a menedékház. Ezen az estén azonban nem csak ők döntöttek úgy, hogy együtt töltik az időt. A kedvenc kegyetlen párosunk is újra felfedezték egymást, noha szigorúan ők csak barátok. Egy-két extrával megspékelve. Kathrine és Ryan néhol veszekedtek és néha pedig csak összeforrtak ajkaik, de tőlük ezt már megszokhattuk, sehol egy szerelmes pillantás, vagy romantikus jelenet. Ugyan már, hiszen ez a rideg valóság, érzelmek nélkül játszani számukra a legideálisabb. Viszont vigyázat drága vámpírkák, ameddig ti kufircoltok addig a fiatal vérfarkasok gőzerővel készülnek a közelgő harcra. Mármint ha esetleg arra kerülhetne sor.  

A dráma páros összejött

2014.02.23. 12:07, Phielis

Gratulálunk Wonderland újabb párjának^-^
 

Már nevetséges volt mit össze nem szenvedtek az utóbbi hónapokban Bruno és Bella.. Leginkább a lány keverte a dolgokat, de a mi kis Matteonk türelmesen várt, míg nem csak sikerült összejönniük. Minden Rosék esküvőjén kezdődött, amikor Bella azt hitte a fiú valaki mással kavar. Erre úgy tettek mint ha nem is érdekelnék egymást, és csak veszekedtek mint egy rossz testvérpáros.. Bella még ,hogy hitelesebb legyen az alakítás eljátszotta barátjával Felixel, hogy együtt vannak, amire persze Bruno lett nagyon féltékeny. Újabb veszekedések követték egymást, de szerencsére pont akkor amikor már mindenkinek kezdett elfogyni a türelme bevallottak mindent. Megbeszélték a dolgokat és egymás karjaiba omlottak.. Sokáig!!

 
Játék

 

 
Oldal adatok
2013 Nyitás
Sziszi, bogu, Sophie, Kiiwi Szerkesztők
Szerepjáték Téma
G-Portál Tárhely
Linda Design
fantasy; vérfarkas; vámpír; boszorkány; angyal Cimkék